Til hjemme-forskeren og deres laboratorie

Hvis du er videnskabsinteresseret og har en passion for gadgets og maskiner, så læs med her for at få inspiration til din næste investering. Om det er dit næste gaveønske eller hvad du vil købe efter du har fået din løn, så er der mange muligheder for at udvide din samling og at udvikle din passion for gadgets og viden.

Til vindueskarmen

Har du plads på din tomme vindueskarm? Så kan du sætte et flot teleskop op og rykke din bedste lænestol over til vinduet, så du hver aften har adgang til de millioner af stjerner der glimter i himlen lige over dit hjem. Stort udvalg af Bresser giver dig mulighed for at vælge hvilket teleskop der passer til dit niveau om du er astronom, amatør, begynder eller specialist. Ønsker du skarpe billeder og et brugervenligt teleskop, der er let at flytte rundt på kan du vælge et Dobson-teleskop. Hvis du kigger efter lyssvage objekter (der er svære at opfange med et linseteleskop), såsom galakser, er et spejlteleskop det rette valg for dig.

Udover et avanceret teleskop, har din vindueskarm massere af plads til et par kikkerter (både til nat og dag), så du kan observere dyrene i din have eller fuglene i himlen. Hvis du har børn i huset kan du inkludere dem med en juniorkikkert.

Til laboratoriet

Hvis du ikke har et ægte laboratorie, kan du også bare opbevare disse i din stue eller på dit kontor, det er lige så godt. Et mikroskop er et af de første instrumenter du som hjemme-forsker kan få glæde af og derefter kan du opbygge dig en multifunktionel vejrstation, der også kan bruges til at måle luftfugtigheden inden- og udendørs samt temperaturen, hvilket kan hjælpe dig med at opretholde et godt indeklima. Har du have kan du købe en nedbørsmåler og holde øje med både regn og temperatur.