Gode råd til at passe godt på din whiteboardtavle

En whiteboardtavle er et smart redskab for mange virksomheder. Dette er også grunden til, at de fleste mødelokaler i dag er forsynet med kvalitets whiteboards. Dog er det vigtigt, at du passer godt på din whiteboardtavle, hvis du vil have, at den skal holde i mange år frem i tiden. Her finder du flere gode råd, så du kan lære at behandle din whiteboardtavle på den helt rigtige måde.

Start med at vaske tavlen

Før du går i gang med at bruge din whiteboardtavle, skal du vaske den af efter tavlens anvisninger. Det er en god idé, at du gør dette, så støvet ikke ender med at skade tavlen.

Gør tavlen rent jævnligt

Derudover er det en rigtig god idé, hvis du jævnligt rengør tavlen med de korrekte produkter. Ikke nok med at whiteboardtavlen bliver holdt hvid, så kan det også være med til at forlænge levetiden. Dog er det vigtigt, at du gør brug af de rette produkter til at rense tavlen.

Vælg en god tavlesvamp

I og med at du ofte bruger en tavlesvamp på dit whiteboard, er det alfa og omega, at du vælger en god model. En magnetisk tavlesvamp er altid et godt valg, da den hænger på tavlen og derved ikke samler en masse støv. 

Hvis svampen ligger frit på et bord, vil den højst sandsynligt blive beskidt. Desuden bør svampen altid være ren, inden du bruger den. Er svampen fyldt med grus eller støv, kan det ridse tavlen, hvilket vil være meget ærgerligt.