Tid til at få orden i hobbyhjørnet?

Mange siger, at kreative mennesker har det med at rode mere. Nogle mener endda, at rod kan være direkte forbundet med en højere intelligens. Om det er sandt eller ej, så sidder du måske alligevel som kreativt menneske og nikker genkendende. For når man arbejder kreativt, så vil der også hurtigt komme mange ting i brug. Du skal måske have fat i både værktøj og materialer. Derfor er det altså heller ikke så underligt, at dit hobbyhjørne tit ender med at ligne noget, der er løgn. Så er det måske ved at være på tide, at du få lige lidt mere orden i hobbyhjørnet.

Få styr på dine sager

Det første sted at starte er selvfølgelig med at skabe mere system. Du skal simpelthen have styr på dine sager.

Mange ville vælge en ABC reol til netop dette formål. Det skyldes ikke mindst, at lige netop dette møbel giver dig så mange tilpasningsmuligheder. Du vil nemlig altid kunne få mere hyldeplads, og så vil du altid kunne lave om på dine reoler. På den måde kan du nemt og enkelt få plads til alle dine hobbysager og derved skabe mere system.

Det kan i øvrigt være en stor hjælp at dele dine ting ind i grupper. Det er i hvert fald altid nemmere, når du har dit sygrej samlet ét sted, og dit malergrej et andet.

Ryd op løbende

Alle kan selvfølgelig blive så optaget af deres arbejde, at de helt glemmer deres omgivelser. Nogle gange er det svært ikke at blive så opslugt af det kreative arbejde, at alt andet forsvinder. Men det bliver altså bare nemmere at bevare din orden i hobbyhjørnet, når du rydder op løbende.

Sørg for at lægge dine ting på plads, når du ikke længere bruger dem. Så er de også nemmere at finde frem igen senere.