Er du hoppet med på strikkebølgen?

Længe var det at strikke noget, vi forbandt med at være en ældre kvinde. Det er også noget, de fleste af os kan huske, at en af vores bedstemødre har været den bedste til. Hun kunne strikke alt fra huer og sokker til trøjer med de mest fantastiske mønstre.

I dag er det dog en tendens, der har ændret sig, og de ældre kvinder er nu blevet de yngres lærermestre.

Det betyder, at der er flere unge som gamle, mænd som kvinder, der har taget strikkekunsten til sig, og måske er du også en af dem?

Det er en videnskab at finde garn

Hvis det er tilfældet, så er du helt sikkert altid på udkig efter noget nyt garn. Her er der nemlig ikke tale om noget, der bare lige sådan kan købes alle vegne. Der findes et utal af varianter inde for garn, og derfor kan det faktisk være en videnskab at finde frem til det rette.

Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med tykkelsen på garnet og materialet. For eksempel må det meget gerne være i en tyk kvalitet og indeholde uld, hvis det skal bruges til sokker, idet det så giver mere varme.

Derudover kan farven også være udslagsgivende for dig.

Find dit garn hos Isager garn

Uanset hvad det er, du leder efter, når det handler om garn, så bør du tage et kig online. Det kan for eksempel være inden for hos Isager garn, hvor det er muligt for dig at finde et bredt udvalg af alverdens garn den absolut bedste kvalitet. Og det er lige meget, hvad du leder efter i forhold til materiale, farve og længde.

Hos Isager garn finder du desuden også alt andet, du skal bruge til at strikke som for eksempel pinde og et utal af spændende opskrifter i forskellige sværhedsgrader.