Drivhuse kan skærme mod vind og vejr

Et drivhus er en fantastisk mulighed for at dyrke planter, som ellers kan have det svært i det danske klima. Ved at sætte dine afgrøder i et drivhus får planterne mere sol og varme end de ville få udendørs. Samtidig skærmes planerne også for blæst og dårligt vejr, så de ikke knækker eller bliver ødelagt af et skybrud for eksempel. Ved at købe et godt gedigent drivhus kan du sikre dig, at dit drivhus forbliver intakt, selvom uvejr eller hård frost skulle ramme din have. Du kan i denne artikel læse mere om forskellige typer af drivhuse og om, hvordan et modstandsdygtigt drivhus kan beskytte mod storm og kraftig nedbør.

Det danske vejr er lunefuldt

Selvom vi oplever mange solrige og varme dage i Danmark, har det danske vejr også ry for at være lunefuldt. På trods af at vi bor relativt beskyttet for store naturfænomener, kan vi sagtens blive overrasket af storme og skybrud herhjemme. Beskyttelse mod uvejr er netop en af de mange fordele ved at dyrke sine planter i et drivhus – også selvom det måtte blæse kraftigt, hagle eller sne voldsomt.

Udover afskærmning, læ og ly tilbyder drivhuse varme og lys, som får planterne til at trives og vokse. I en sådan oase kan du tænke kreativt og forsøge dig med både traditionelle og mere eksotiske planter og afgrøder.

Du finder et kæmpe udvalg af drivhuse i forskellige størrelser og med forskellige placeringsmuligheder hos Juliana Drivhuscenter, som er specialister i og producenter af danske drivhuse.

Drivhuse af aluminium

Hvis du vælger at investere i et drivhus af aluminium, har du valgt en fornuftig og holdbar drivhustype. Det særlige ved aluminium er nemlig, at det ikke ruster, og at det er et nemt emne at arbejde med. Det betyder, at du relativt let og ubesværet selv kan samle dit nye drivhus. Det skal også nævnes, at prisen på aluminium gør, at du ikke behøver at tage den store pengepung med ned i butikken.

Et materiale som aluminium er holdbart, og det gør drivhuse modstandsdygtige mod de allerfleste vejrforhold. Dit drivhus vil således kunne modstå både blæst, snefald og kraftige regnbyger, uden det går ud over konstruktionen. Hvis du gerne vil gardere dig yderligere, kan du vælge at købe et drivhus med en kraftig aluminiumsramme. Det vil give dig en endnu større holdbarhed og modstandskraft, hvis vejret skulle vise sig fra sin dårlige side.

Drivhuse med trærammer

En stigende tendens på markedet er drivhuse af træ. Udover at træ giver et flot og eksklusivt look, giver drivhuse af træ dig også en mulighed for at erhverve dig et drivhus, som skiller sig ud fra mængden. Du kan vælge drivhuse i mange forskellige størrelser og farver. Både farverne sort og mørkegrønt vil fremhæve det eksklusive udseende og give dig mulighed for at finde et unik look, som passer ind i netop din have eller på din terrasse.

Et drivhus bygget af højkvalitets træ udgør også en robusthed mod blæst og regn, så dine planter skærmes. Træet har desuden den store fordel, at det ikke skal behandles. Det beskyttes automatisk mod vejrets mange udfordringer, og gør det vedligeholdelsesfrit. Du får således frigivet en masse tid til at fokusere på at få dine afgrøder til at vokse og trives.

En investering i gode, solide drivhuse kan godt betale sig

Selvom det koster lidt ekstra at få et kvalitetsdrivhus lavet af gode og solide materiale, kan det godt betale sig på den lange bane. Du får nemlig et drivhus, som kan modstå både kraftigt nedbør og hård blæst. På den måde kan du forebygge, at dit drivhus skulle ødelægges af voldsomt vejr.