Bilen alle taler om

Drømmer du, som mange andre, om at køre rundt i en fed Tesla, så kan det være at du skal overveje en tesla leasingbil. Ved at lease, slipper du for mange af de dyre omkostninger, der er ved en bil, og så undgår du også at skulle tage et ekstra lån i banken. 

 

Hvad er en Tesla, og hvorfor er bilen så populær?

I fremtiden bliver flere og flere af de ting vi bruger i det daglige, automatiseret og softwarestyrede. Det gælder også for en Tesla bil, som du betjener via rattet. Alt hvad du foretager dig i bilen, når du kører, skal du foretage dig gennem en skærm. Denne fungerer nøjagtig ligesom det instrumentbræt, du er vant til fra andre biler. 

 

En Tesla er uden tvivl en god bil, for dig der gerne vil køre rundt på vejene med god samvittighed. Samtidig er optrækket i en Tesla fænomenalt, hvilket er med til at gøre denne bil, lidt sjovere at køre i. 

 

Kan jeg køre i Tesla om vinteren? 

I en Tesla er flere af funktionerne designet til at kunne klare sig enormt godt, selv i kolde temperaturer. Når det er koldt udenfor, vil energiforbruget automatisk blive forøget, derfor er det vigtigt at bilens batteri holdes varmt. Du skal derfor sørge for at din bil altid er tilsluttet strøm, så vidt det er muligt. 

 

Kører du i din Tesla om vinteren, bør du altid holde et vågent øje med snefnug ikonet. Ikonet med det lille snefnug, er nemlig et udtryk for, at batteriet ikke er ordentlig varm. Sørg derfor for at oplade bilen, så du kan bringe bilens batteri op på dets optimale temperatur.